Zelf bouwen

Heb je twee rechterhanden en denk je dat je jouw loods zelf wel kunt bouwen? Gelijk heb je, want dat scheelt natuurlijk de montagekosten. Wij kunnen jouw T-Rex loods dan als een bouwpakket leveren en jij kunt hier zelf mee aan de slag. Natuurlijk geven wij je van tevoren duidelijke instructies over hoe je precies te werk moet gaan.

Snelle levering

Tijdens het aanvragen van de offerte kun je aangeven dat je de loods zelf wilt gaan bouwen. Wij nemen de montagekosten dan niet mee in de offerte. Zodra je akkoord bent gegaan met de offerte, bestellen wij de benodigde materialen en leveren we deze zo snel mogelijk bij jou. Omdat we geen rekening hoeven te houden met de planning van ons montageteam, kunnen we jouw bouwpakket sneller bij jou bezorgen.

Licht en handelbaar

De staalstructuur waar wij mee werken is licht en handelbaar, zodat jij er goed mee kunt werken. Daarnaast heb je niet te maken met lassen of andere moeilijke werkzaamheden; de complete staalstructuur zet je in elkaar met behulp van popnagels. En de pomp die je hiervoor gebruikt kun je bij ons huren! Daarnaast zijn we tijdens de montage van jouw loods natuurlijk altijd bereikbaar voor vragen, advies en instructies!