Staal-
structuur

Het gaatjesprofiel, dat is aangebracht in afstanden van 25 mm, maakt het mogelijk om zeer secuur de afmetingen te bepalen, terwijl de vormgeving van het profiel zorgt voor een uitgesproken sterkte, waardoor grote overspanningen mogelijk zijn.

Lichter

Door het unieke Skellet®-profiel hoeft er veel minder dik staal gebruikt te worden.

Uniek concept

Een simpele (meccano-achtige) staalstructuur met maximale stevigheid.

Milieuvriendelijk

Er wordt tijdens de productie tot bijna 70% minder CO² uitgestoten dan bij warmgewalst staal

Voordelig

Het unieke staalprofiel dat we gebruiken is lichter, sterker én daardoor voordeliger.

Uniek concept

T-Rex Bouw werkt met één Skellet®-profiel dat gecombineerd wordt met bijbehorende verbindingsstukken. Hierdoor blijft de staalstructuur simpel, terwijl er een maximale stevigheid wordt behaald. Zelfs het aanbrengen van windverbanden is niet nodig, omdat we gebruik maken van stabiliserende platen die de horizontale lasten verdelen over alle kolommen. Hiermee behalen we een optimale stabiliteit en draagkracht.

De profielen

De Skellet®-profielen hebben allemaal dezelfde vorm: een Grieks kruis. Dit betekent dat de vier armen van het kruis van gelijke lengte zijn en dat het profiel dus symmetrisch is om de as. In principe zijn de profielen dus kruisvormige, koudgewalste stalen kokers. Hierdoor hebben de profielen een enorm hoge torsiestijfheid en kunnen ze meer belast worden, terwijl er minder staal benodigd is. De volgende profielen zijn beschikbaar: de Skellet 75.1, de Skellet 100.1 en de Skellet 100.2.

De verbindingsstukken

Met behulp van een groot aantal verschillende verbindingsstukken kunnen zeer complexe verbindingen worden gemaakt zonder beperkingen. Dit gebeurt allemaal op een enorm gebruiksvriendelijke manier. De verbindingen worden namelijk gemonteerd met behulp van popnagels die zeer snel kunnen worden geplaatst. De verbindingsstukken zitten daarbij altijd aan de binnenhoeken van de profielen, waardoor ze elkaar én de afwerking niet in de weg zitten.

Zelf bouwen

Heb je twee rechterhanden en denk je dat je jouw loods zelf wel kunt bouwen? Gelijk heb je, want dat scheelt natuurlijk de montagekosten.

T-REX montage

Wij hebben een montageteam klaarstaan die jouw loods of (bedrijfs)hal volledig kan monteren. Zo weet je zeker dat ‘ie stevig, secuur en professioneel wordt gebouwd.

Klaar om te bouwen?

Neem contact met ons op of vul vrijblijvend het offerteformulier in.