T-Rex montage

Ben je wel handig, maar ook weer niet zó handig dat je een hele loods kunt bouwen? Maak je geen zorgen, dan doen wij dat voor jou! Wij hebben een montageteam klaarstaan die jouw loods of (bedrijfs)hal volledig kan monteren. Zo weet je zeker dat ‘ie stevig, secuur en op professionele wijze wordt gebouwd.

Korte montagetijd

Tijdens het aanvragen van de offerte kun je al invullen of je gebruik wilt maken van de T-Rex Montage. In het proces dat daarna volgt – waarin we met jouw gaan overleggen en jouw project helemaal uitwerken – plannen we een datum in waarop wij gaan beginnen met de bouw. En het zal je meevallen hoeveel tijd we nodig hebben! Door het meccano-principe van het Skellet®-profiel en door onze ruime ervaring als bouwbedrijf kunnen we jouw loods of (bedrijfs)hal namelijk in no-time opzetten.

Wij regelen het voor je

Dus: heb je geen ervaring met de montage van loodsen en zie je het niet helemaal zitten om de bouw zelf te doen? Geen probleem: wij hebben alle ervaring in huis om jouw project perfect af te ronden. Van de staalstructuur tot aan de beplating en van het zetwerk tot aan de dakgoot: T-Rex Bouw B.V. regelt het voor je!