Wil jij de boodschap van jouw bedrijf op een prachtige wijze onder de aandacht kunnen brengen? Dan zijn toonbankdisplays misschien wel hetgeen waar je naar op zoek bent! Toonbankdisplays is één van de vormen waarmee je als ondernemer kunt uitstralen waar jouw bedrijf voor staat en het extra onder de aandacht brengen.

Wat is een toonbankdisplay?

Maar wat is een toonbankdisplay precies? En hoe zorgt dit product er nu voor dat jij inderdaad jouw bedrijf op een mooie manier onder de aandacht kunt brengen? Daarover vertellen we je graag meer! Een toonbankdisplay is eigenlijk een kleine display van karton, die prachtig kan staan op een balie, naast de kassa of op een toonbank of bureau.

Voordelen toonbankdisplay

Toonbankdisplays kennen verschillende voordelen. Het grote voordeel is dus dat jij de boodschap van jouw bedrijf op een mooie manier richting klanten of potentiële klanten kunt uitdragen. Bovendien heb je een toonbankdisplay door de gemakkelijke montage al snel staan en kunnen ze mooi worden gebruikt in combinatie met flyers, folders, visitekaartjes en ander promotiemateriaal.

Displays van Megavista

Eén van de aanbieders van toonbankdisplays, is Megavista uit Assen. Dit bedrijf kan jou op verschillende manieren helpen aan promotiemateriaal en displays voor bij jou op de toonbank. Het bedrijf staat erom bekend dat het maatwerk kan produceren. Dat wil dus zeggen dat voor ieder vraagstuk dat jij hebt omtrent promotiemateriaal, een passende oplossing kan worden geboden.

Uitgebreid aanbod

Door de jaren heen zijn er ontzettend veel toonbankdisplays ontwikkeld, waardoor je altijd voldoende keuzemogelijkheden hebt. Wat voor soort balie, toonbank, kassa of ander meubelstuk hebt waarop je de display wilt laten zien, het kan vrijwel altijd geregeld worden. Bovendien kun je dit soort displays tegenwoordig gemakkelijk online, vanuit je luie stoel, bestellen.

Advies op maat

Door het grote aanbod kan het natuurlijk zijn dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Twijfel je over welke soort display het meest geschikt is voor het vertonen van de boodschap van jouw bedrijf? Dan kun je altijd contact opnemen met de specialisten van Megavista! In overleg met jou kunnen deze professionals dan het best geschikte promotiemateriaal selecteren voor jouw doeleinde.