De promotie van producten en ideeën vindt tegenwoordig veelal online plaats. En toch is de rol van fysieke reclame nog altijd niet uit te vlakken: in veel sectoren zijn fysieke displays nog een uitstekende manier om de aandacht van jouw klant te vangen. In supermarkten, winkelcentra en bioscopen zijn standee displays – grote, op zichzelf staande kartonnen promoborden – nog niet weg te denken. Welke rol kunnen zulke standee displays in jouw marketing spelen? We brengen je graag op ideeën.

Je product op een unieke manier onder de aandacht brengen

Zichtbaarheid is nog altijd een onmisbare voorwaarde voor het succes van jouw product. Als mensen niet weten dat je er bent, gaan ze ook nooit met je in zee en zal jouw idee of product hen simpelweg nooit bereiken. Plaats je een standee display op een strategische plek, dan krijgt jouw klant je – bewust of onbewust – in het vizier. Pak je het goed aan, dan verhoogt zo’n display in ieder geval je naamsbekendheid. En in het gunstigste geval draagt het ook bij aan extra verkopen!

Offline naar online marketing

Pak je het helemaal goed aan, dan breng je jouw offline display ook online onder de aandacht. En daar kun je ook het publiek voor inzetten! Hoe groter en indrukwekkender jouw display, hoe groter de kans dat iemand ermee op de foto wil en zo op zijn of haar socials aandacht genereert voor jouw merk of product. Laat dus niet alleen een mooi display maken, maar start ook een social media actie en haal nog meer rendement uit je offline promotiematerialen.

De voordelen van standee displays

Hoewel standee displays erg licht van gewicht en flexibel in gebruik zijn, kunnen ze in flinke formaten geproduceerd worden. Omdat ze vaak volledig van golfkarton gemaakt zijn, zijn de ontwikkelkosten toch erg laag. Je zet dus met weinig middelen een echte eyecatcher neer! Denk je goed na over het ontwerp, dan kun je één standee display voor een veelvoud aan doeleinden inzetten. En als het display even niet gebruikt wordt, kun je het volledig inklappen en compact opbergen. Je tovert het eenvoudig weer tevoorschijn voor het volgende evenement!

Breng je eigen ontwerp tot leven

Met een simpel, vlak design kun je al heel wat aandacht genereren. Maar benut vooral ook de vele mogelijkheden die de geavanceerdere standee displays met zich meebrengen! Niet alleen bestaan er verschillende 3D-designs, je kunt je display ook uit laten rusten met folderhouders, ruimte voor een beeldscherm, of zelfs een geluidsmodule. Vaak is er meer mogelijk dan je denkt.

Door je eigen ontwerp te maken, vertaal je zelf je wensen voor je display door naar het juiste eindresultaat en houd je zelf de touwtjes in handen. Maar ben je nu niet zo thuis in visueel ontwerp? Laat dit dan doen door een specialist: alleen met een schitterend ontwerp raak je vaak de juiste snaar bij je publiek.

De mooiste standee displays vind je bij Megavista

Wil jij je eigen standee displays laten maken? Neem dan eens een kijkje in het assortiment van Megavista. Deze specialist in drukwerk en promomaterialen heeft niet alleen een uitgebreid aanbod standee displays voor je in huis, ze kunnen ze ook nog eens tegen zeer scherpe tarieven voor je opmaken en produceren. Zo komt jouw boodschap of product altijd prachtig uit de verf! Bekijk de mogelijkheden op hun website of neem contact met ze op voor maatwerk oplossingen.