Wil jij op een leuke en creatieve manier de boodschap en het logo van jouw bedrijf naar voren kunnen brengen? Dan zit je goed met de kartonnen displays van Megavista! Eén of meerdere kartonnen displays met opdruk zijn uitermate geschikt om te gebruiken in bijvoorbeeld een supermarkt, of op een beurs of tentoonstelling.

Producten van karton

Er zijn veel verschillende varianten beschikbaar, wanneer je het hebt over kartonnen producten. Door het ruime assortiment vind je altijd een variant die perfect aansluit op de boodschap die jij als bedrijf uit wilt dragen. In deze blog vertellen we je graag meer over de verschillende soorten producten die er zijn op dit gebied.

Meerdere voordelen

Met het bestellen van een kartonnen display profiteer je van meerdere voordelen. Eén van die voordelen is al even de revue gepasseerd, je kunt namelijk mooi jouw bedrijf uiten op een kartonnen displays. Andere voordelen waaraan je kunt denken zijn het lichte gewicht van een kartonnen display of de verschillende kanten die je op kunt qua lay-out van zo’n display.

Erg gemakkelijk in gebruik

Een kartonnen display is erg gemakkelijk in gebruik en ook makkelijk mee te nemen. Dankzij het lichte gewicht, kan een display mee worden genomen naar bijvoorbeeld een beurs, tentoonstelling of andere gelegenheid waarop je de display wilt kunnen laten zien. Dat doet niets af aan de boodschap die je met jouw display wilt laten zien, die kan namelijk groots naar voren komen!

Uitgebreid aanbod

Op het gebied van kartonnen displays kun je bij Megavista terecht voor een zeer divers en uitgebreid aanbod. Denk bijvoorbeeld aan kartonnen kasten, stoelen of krukjes of zelfs een loungeset. Ook voor toonbankdisplays of grotere kartonnen displays, ook wel standee displays genoemd, ben je bij Megavista uit Assen aan het juiste adres.

Advies op maat

Door het uitgebreide aanbod kan het zijn dat je twijfelt over welk soort kartonnen display jij het beste kunt gaan gebruiken. Bij Megavista helpen de medewerkers jou graag bij de zoektocht naar het meest geschikte promotiemateriaal! Welke kant je ook op wilt met jouw kartonnen displays, bij Megavista maken ze het in orde.