Ben jij voor je werk regelmatig bezig met het leggen van vloeren? Dan weet je dat het handig is om een vast adres te hebben, dat precies begrijpt wat je nodig hebt. Een leverancier waar je altijd de beste service krijgt en waar bestellen een gemakkelijk proces is. En bovenal: een adres waar je niet te veel betaalt, en snel geholpen wordt!

Bij het kiezen van je vaste groothandel in vloeren zijn er een aantal vereisten die je in de gaten moet houden. Waar moet een goede partij in ieder geval aan voldoen? Wij hebben het voor je op een rijtje gezet. Zo kan jij je richten op waar jij goed in bent: het leggen van de mooiste vloeren!

1) De beste prijs voor je materialen

Als zelfstandige ben je qua omzet afhankelijk van de prijs waartegen je kan inkopen. Die is dus best wel belangrijk! Je moet er vanuit kunnen gaan dat jouw vaste groothandel in vloeren geen overbodige marges doorberekent aan jou. De prijs moet altijd zo scherp zijn dat jij er nog een paar centen aan kunnen verdienen. Daarnaast moet de ideale groothandel niet alleen vloeren voor je beschikbaar hebben, maar ook materialen voor het afwerken en het behandelen van vloeren. Het complete plaatje!

2) Snelle levering op locatie

Het laatste waar je als vloerenlegger je mee bezig wil houden, is het ophalen en wegbrengen van je materialen. Die moeten bij voorkeur al aanwezig zijn op de juiste locatie, op het moment dat je daar aan de slag gaat! Een goede groothandel in vloeren zorgt er dus voor dat je vloeren op de locatie van jouw klus geleverd worden, en dat de levertijd je project niet vertraagt. Voor minder hoef je het niet te doen!

3) Een fysieke showroom waar je vloeren kunt bekijken

Durf jij de vloer die je bij een klant gaat leggen te bestellen aan de hand van plaatjes alleen? Als professional wil je het een keer in handen hebben gehad, weten hoe het voelt en hoe je er het beste mee werkt. Online bestellen geeft je dus niet altijd voldoende informatie om een goed onderbouwde keuze te maken. Even langs kunnen gaan en de producten in het echt kunnen bekijken, voegt echt wat toe. Een fysieke showroom is daarom een belangrijke vereiste voor jouw vaste groothandel in vloeren. Daar zijn we het wel over eens, toch?

4) Verkoopondersteuning met kennis van zaken

Als jij een vraag hebt over de samenstelling van je vloer, wil je niet iemand aan de telefoon krijgen die nog nooit een vloer heeft gelegd. Een vriendelijke klantenservicemedewerker is er nog niet eentje met kennis van zaken! Als vloerenlegger wil je van professional tot professional kunnen praten over de eigenschappen en de behandelingsmogelijkheden van de verschillende vloersoorten.

Check dus altijd of de zaak gerund door iemand met een achtergrond in vloeren, en probeer uit of je bij ze terecht kan met diepgaande vragen over hun assortiment. Alleen maximale expertise is goed genoeg!

  • Inhouse ervaring met het leggen van vloeren
  • Diepgaande kennis over de producten die ze leveren

Een partner waar je op kan bouwen

Kortom: jouw vaste groothandel in vloeren kies je niet zomaar. De levering van de juiste materialen met de juiste support zorgt ervoor dat jij onbezorgd je werk kan doen. Dat je iets moois neer kan zetten voor je klanten, waar je trots op kan zijn! Het valt en staat allemaal bij inkoop voor de juiste prijzen, en levering op maat.

Wordt Floormade jouw nieuwe vaste adres?

Wil je een groothandel waar je ├ęcht op kan bouwen? Ga dan eens kijken bij Floormade. Ze zijn gespecialiseerd in het leveren van de mooiste vloeren aan professionals, en kunnen voldoen aan alle voorwaarden die daarbij komen kijken. Als vakman krijg je er zonder meer de beste service en de mooiste vloeren tegen de beste prijs!