Ben jij marketeer of bedrijfseigenaar en wil je jouw bedrijf op een unieke manier onder de aandacht brengen? Laat een kartonnen design dan het werk voor je doen! Dit veelzijdige materiaal is goedkoop in aanschaf en biedt je tal van mogelijkheden om als merk creatief en tegelijkertijd duurzaam voor de dag te komen. Waarom jij zou moeten kiezen voor kartonnen ontwerpen, in plaats van duurdere materialen? We leggen het je allemaal uit in deze blog, en geven je direct creatieve ideeën mee voor jouw promotiemateriaal van karton!

De voordelen van karton in een notendop

Niet alleen is karton bijzonder betaalbaar, het heeft ook nog eens weinig impact op het milieu. Dat wil natuurlijk ieder bedrijf! Onze ecologische voetafdruk is al groot genoeg en als organisatie wil je laten zien dat je maatschappelijk betrokken bent. Karton is makkelijk te recyclen, licht van gewicht en met enige voorzichtigheid meermalen te gebruiken. Door het slim te vouwen, kun je er mooiste creaties van (laten) maken die enorme afmetingen aan kunnen nemen! Tot slot kun je er gemakkelijk je eigen tintje aan geven: elk kartonnen design is eenvoudig te bedrukken met ieder ontwerp dat je maar wil.

4 creatieve ideeën met kartonnen designs

Nog zoekende over hoe jij karton op een leuke manier kunt gebruiken voor jouw bedrijf? We helpen je op weg met een aantal creatieve ideeën die je organisatie echt op de kaart kunnen zetten. Onderscheid je met unieke designs en een multi-inzetbaar materiaal, en haal je inspiratie uit onderstaande ideeën. Zeker weten dat er iets voor jou en jouw bedrijf bij zit!

1) Een uniek en duurzaam relatiegeschenk

Creatief en toch duurzaam voor de dag komen bij jouw relaties? Denk dan voor je volgende relatiegeschenk eens aan een kartonnen design. Een gezellige kroonluchter, een unieke 3D dierenkop of misschien toch een kartonnen kleurplaat: alles is volledig in jouw huisstijl te bedrukken. Een simpele attentie met een duurzaam karakter. Doordat karton enorm licht is, is jouw relatiegeschenk bovendien eenvoudig via de normale post te versturen.

2) Bezoekers de weg wijzen

Merk jij dat mensen in jouw bedrijfspand regelmatig verdwaald rondlopen? Wijs ze dan de weg door speelse bewegwijzering aan te brengen! Karton biedt je een voordelige basis voor bewegwijzering, en is natuurlijk volledig in jouw huisstijl te bedrukken. Kies voor kartonnen pilaren of kubussen, een kartonnen poort waar ze onderdoor kunnen lopen, of simpele informatiebordjes: het is zo gek niet te bedenken, of het is van karton te maken.

3) Een beursstand of showroom inrichten

Sta je binnenkort op een beurs met jouw bedrijf, of moet je een showroom inrichten? Ook dan zijn kartonnen designs ideaal om voor wat aankleding te zorgen. Plaats containers met het product wat je wil verkopen, of trek de aandacht met opvallende vormen en ontwerpen. Met karton maak je gemakkelijk veel volume en ziet jouw showroom of beursstand er direct wat aanlokkelijker uit. Zeker weten dat je meer mensen kunt verwelkomen en dat ze onder de indruk zijn van je presentatie!

4) Gezelligheid aanbrengen met de feestdagen

De feestdagen zijn de tijd van het jaar waarin je gezelligheid wil aanbrengen met versieringen en aandacht wil besteden aan de sfeer in de ruimte. Ook dat is heel goed mogelijk met kartonnen designs! Laat bijvoorbeeld kartonnen kerstbomen bedrukken, of plaats sfeervolle hangers met daarop jouw kerstgroet. De mogelijkheden zijn eindeloos! En niet alleen met Kerst zijn extra versieringen een leuk idee: ook met Pasen, of met Valentijnsdag kunnen kartonnen ontwerpen voor extra gezelligheid zorgen.

Jouw unieke ontwerp tot leven brengen

Heb je het perfecte idee voor je kartonnen design, maar geen idee waar je moet beginnen om het tot uitvoering te brengen? Daar zijn ze bij Megavista dan weer heel erg goed in. Vertel hen hoe jouw ontwerp eruit moet komen te zien, dan kunnen ze het voor een kleine meerprijs perfect voor je opmaken. En als je wel ervaring hebt met het opmaken van het design, kunnen ze jouw ontwerp snel naar wens realiseren!

Meer inspiratie bij Megavista

Wil je graag meer ideeën opdoen voor jouw kartonnen design? Bekijk dan op de site van Megavista eens de verschillende voorbeelden van kartonnen designs in hun assortiment. De mogelijkheden zijn legio en alle ontwerpen kunnen bedrukt worden met ieder denkbaar design! Natuurlijk denken ze graag met je mee en helpen ze je ook als je nog niet helemaal weet welke kant je op wil. Laat jouw kartonnen design maken door Megavista, dan kies je zeker weten voor kwaliteit en voor de beste service!