T-REX bouw

Zelfbouwloods

Een loods bouwen is een hele klus. Toch is het voor de klussers onder ons zeker te doen. Met ons meccano profiel is laswerk niet nodig en heb je de staalstructuur zo staan.

Zelf te bouwen

Onze zelfbouwloodsen kennen een zeer snelle bouwtijd. Dit komt omdat de staalstructuur enorm licht is én uit slechts één profielvorm met rivetten bestaat. Hierdoor kan er enorm snel worden gewerkt en heb je jouw loods in korte tijd opgebouwd. Met ons Skellet®-profiel is de opbouwtijd slechts 16 dagen.

Eindeloze mogelijkheden

Door het unieke en innovatieve profiel zijn de ontwerpmogelijk- heden eindeloos.

Voordelig

Het unieke staalprofiel dat we gebruiken is lichter, sterker én voordeliger.

Zeer korte montagetijd

Met behulp van een rivettenpistool en popnagels heb je de staalstructuur zo staan.

Uniek concept

Een simpele (meccano-achtige) staalstructuur met maximale stevigheid.

Prijsindicatie

Voordat je de moeite neemt om ons offerteformulier in te vullen wil je natuurlijk weten waar je ongeveer aan toe bent. Dat snappen wij. Daarom hebben we een aantal voorbeeldpakketten samengesteld met een prijsindicatie. Wel zo makkelijk. Komen de prijzen in de buurt? Vul dan het formulier alsnog in om een offerte op maat te krijgen.

T-REX stappenplan zelf bouwen

Jouw zelfbouw project

Je wilt graag zelf een loods bouwen, maar je bent op zoek naar een partij die jouw constructie kan ontwerpen en de materialen kan leveren en wellicht op weg kan helpen.

Prijsberekening

Je vult het offerteformulier in en ons team gaat voor je aan de slag. We gebruiken hierbij natuurlijk alle gegevens die je ons gegeven hebt in het offerteformulier, zodat we jou een realistische prijsopgave kunnen bieden.

Contact en uitwerken ontwerp

Je hebt je offerte binnen! We nemen contact met je op om deze door te nemen om te kijken of alles in de offerte staat. We blijven hierbij natuurlijk net zo lang doorontwerpen totdat jij tevreden bent met het ontwerp en de prijs.

Productie en levering

Je gaat akkoord met de offerte. Wij beginnen dan met het maken van het bouwpakket. Wij rekenen de benodigde materialen uit en zorgen ervoor dat deze besteld en geproduceerd worden. Zodra alles binnen is zorgen we dat alles jouw kant op komt.

Montage

Je gaat zelf aan de slag met het bouwen van je eigen loods. Tijdens het gehele proces staat ons team natuurlijk voor je klaar om alle eventuele vragen te beantwoorden.

Monsterlijk gebouw

Het eindresultaat: jouw eigen loods of bedrijfshal, perfect op maat gemaakt, volledig naar wens ontworpen en natuurlijk monsterlijk goed gebouwd met je eigen blote klauwen!

Zelf bouwen

Heb je twee rechterhanden en denk je dat je jouw loods zelf wel kunt bouwen? Gelijk heb je, want dat scheelt natuurlijk de montagekosten.

T-REX montage

Wij hebben een montageteam klaarstaan die jouw loods of (bedrijfs)hal volledig kan monteren. Zo weet je zeker dat ‘ie stevig, secuur en professioneel wordt gebouwd.

Klaar om te bouwen?

Neem contact met ons op of vul vrijblijvend het offerteformulier in.