Monsterlijk bouwen

T-Rex Bouw B.V. is begin 2018 opgericht in Emmer-Compascuum met maar één doel voor ogen: monsterlijk bouwen. En omdat we zijn ontstaan uit een samenwerking tussen een bouwbedrijf en een handelsonderneming, kunnen we dat doel goed realiseren. Vanuit het bouwbedrijf hebben we namelijk alle kennis in huis om de juiste berekeningen te maken en stevige constructies te bouwen, en vanuit de handelsonderneming weten we precies waar we onze materialen in moeten kopen. Door die gouden combinatie kunnen we jouw loods of (bedrijfs)hal snel en secuur bouwen tegen een hele goede prijs!

Officieel dealer Skellet

Kort na de oprichting zijn we een ander bedrijf tegengekomen dat ook graag monsterlijk wil bouwen: Skellet. Skellet levert namelijk unieke staalstructuren waar we zelf nogal van onder de indruk zijn. Waarom? Omdat de staalstructuren milieuvriendelijk geproduceerd worden, omdat er circulair mee gebouwd kan worden, omdat het zonder lassen op te bouwen is en omdat jij, de klant, dat zelf kunt doen! We zijn direct een samenwerking aangegaan en zijn daarom nu officiële dealer van het Skellet®-profiel.

Jong bedrijf met veel ervaring

T-Rex Bouw B.V. is een nieuw en jong bedrijf, maar heeft nu al de expertise in huis die jij nodig hebt. Samen met Skellet hebben wij, als combinatie van een bouwbedrijf en een handelsonderneming, namelijk al jarenlange ervaring! En die jarenlange ervaring gebruiken we om dat ene doel te behalen: monsterlijk bouwen.

Zelf bouwen

Heb je twee rechterhanden en denk je dat je jouw loods zelf wel kunt bouwen? Gelijk heb je, want dat scheelt natuurlijk de montagekosten.

T-REX montage

Wij hebben een montageteam klaarstaan die jouw loods of (bedrijfs)hal volledig kan monteren. Zo weet je zeker dat ‘ie stevig, secuur en professioneel wordt gebouwd.

Klaar om te bouwen?

Neem contact met ons op of vul vrijblijvend het offerteformulier in.