T-REX bouw

Hal bouwen

Wil je een hal bouwen? Dan heeft T-Rex Bouw hét product voor jou. Wij leveren namelijk loodsen en hallen aan bedrijven en particulieren.

Hal op maat

Met slechts één soort profiel en verschillende montagestukken kunnen complete hallen op maat worden gebouwd. Ieder profiel heeft namelijk op iedere 25 mm een verbindingspunt, waardoor een raster wordt gecreëerd en maatvastheid en vooral flexibiliteit worden gegarandeerd. Zo kun je precies de hal bouwen die jij voor ogen hebt

Eindeloze mogelijkheden

Door het unieke en innovatieve profiel zijn de ontwerpmogelijk- heden eindeloos.

Voordelig

Het unieke staalprofiel dat we gebruiken is lichter, sterker én voordeliger.

Zeer korte montagetijd

Met behulp van een rivettenpistool en popnagels heb je de staalstructuur zo staan.

Uniek concept

Een simpele (meccano-achtige) staalstructuur met maximale stevigheid.

Prijsindicatie

Voordat je de moeite neemt om ons offerteformulier in te vullen wil je natuurlijk weten waar je ongeveer aan toe bent. Dat snappen wij. Daarom hebben we een aantal voorbeeldpakketten samengesteld met een prijsindicatie. Wel zo makkelijk. Komen de prijzen in de buurt? Vul dan het formulier alsnog in om een offerte op maat te krijgen.

Staalstructuur van de hal

Het unieke profiel waar wij gebruik van maken (het Skellet®-profiel) biedt eindeloze ontwerpmogelijkheden. Met slechts één soort profiel en verschillende montagestukken kunnen complete hallen op maat worden gebouwd. Ieder profiel heeft namelijk op iedere 25 mm een verbindingspunt, waardoor een raster wordt gecreëerd en maatvastheid en vooral flexibiliteit worden gegarandeerd. Zo kun je precies de hal bouwen die jij voor ogen hebt en weet je zeker dat deze perfect aansluit op jouw wensen en eisen.

Hal = zelf te bouwen

Een groot voordeel van het Skellet®-profiel is dat je je hal zélf kunt bouwen! Wij helpen je bij het ontwerpen van de hal die aan jouw wensen voldoet en berekenen vervolgens welke profielen en montagestukken je nodig hebt. Deze leveren wij vervolgens aan jou en jij kunt dan beginnen met de bouw! Met het enorm handige popnagelsysteem verbind je de profielen en montagestukken gemakkelijk aan elkaar.

T-REX stappenplan hal bouwen

Jouw hal/ bedrijfshal

Je wilt graag een hal bouwen, maar je bent op zoek naar een partij die jouw constructie kan ontwerpen en de materialen kan leveren en wellicht het geheel kan monteren.

Contact en uitwerken ontwerp

Je hebt je offerte binnen! We nemen contact met je op om deze door te nemen om te kijken of alles in de offerte staat. We blijven hierbij natuurlijk net zo lang doorontwerpen totdat jij tevreden bent met het ontwerp en de prijs.

Montage

Als je ervoor hebt gekozen om de montage zelf uit te voeren met onze staalstructuur, staan wij tijdens het gehele proces voor je klaar om alle eventuele vragen te beantwoorden. Als wij de montage uitvoeren: Lean back!

Prijsberekening

Je vult het offerteformulier in en ons team gaat voor je aan de slag. We gebruiken hierbij natuurlijk alle gegevens die je ons gegeven hebt in het offerteformulier, zodat we jou een realistische prijsopgave kunnen bieden.

Productie en levering

Je gaat akkoord met de offerte. Wij beginnen dan met het maken van de bouwtekeningen. Wij rekenen de benodigde materialen uit en zorgen ervoor dat deze besteld en geproduceerd worden. Zodra alles binnen is zorgen we dat alles jouw kant op komt.

Monsterlijke hal

Het eindresultaat: jouw eigen hal of bedrijfshal, perfect op maat gemaakt, volledig naar wens ontworpen en natuurlijk monsterlijk goed gebouwd!

Zelf bouwen

Heb je twee rechterhanden en denk je dat je jouw loods zelf wel kunt bouwen? Gelijk heb je, want dat scheelt natuurlijk de montagekosten.

T-REX montage

Wij hebben een montageteam klaarstaan die jouw loods of (bedrijfs)hal volledig kan monteren. Zo weet je zeker dat ‘ie stevig, secuur en professioneel wordt gebouwd.

Klaar om te bouwen?

Neem contact met ons op of vul vrijblijvend het offerteformulier in.